• 100% RVS vakman
  • 100% RVS producten
  • 100% Topkwaliteit
  • 100% Tevredenheidsgarantie
  • 100% RVS vakman
  • 100% RVS producten
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
0
Winkelwagen is leeg.

0

×

Account aanmaken

Persoonlijke gegevens

Login gegevens

of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

RVS trapleuning gebogen

Wij van RVS TRAPLEUNING ONLINE leveren ook gebogen RVS trapleuningen. Onze gebogen leuningen in onze werkplaats met zeer veel aandacht vervaardigd. Niet alleen om de juiste radius te verkrijgen, maar dan aandacht voor de afwerking ervan staat bij RVS TRAPLEUNING ONLINE zeer hoog in het vaandel. Door het buigen of walsen van de leuning word de oppervlakte vaak licht aangetast. De medewerkers van RVS TRAPLEUNING ONLINE zorgen ervoor dat het geborstelde oppervlak weer voor 100 % hersteld word. Deze RVS trapleuningen van RVS TRAPLEUNING ONLINE zullen uw trap tot een uitzonderlijk geheel brengen.

De klanten van RVS TRAPLEUNING ONLINE willen vaak hun oude houten trapleuningen vervangen door de zeer net afgewerkte RVS trapleuningen. De vorm van elke trap is anders waardoor de leuningen telkens een andere radius krijgen. Om de wensen van onze klanten goed te vervullen is het gebruikelijk om in bezit te komen van de juiste gegevens. Dan praten we over het type RVS trapleuning, de lengte ervan met de maatvoering van de leuningdragers en de juiste radius voor het buigen.

Er zijn verschillende manieren om de gegevens bij ons in beeld te brengen.                                                      

1: de oude leuningen per post naar ons te verzenden, waarna het bij RVS TRAPLEUNING ONLINE in behandeling word genomen.

2. het uittekenen van de betreffende leuningen op papier met de bijhorende gegevens, waarna het bij RVS TRAPLEUNING ONLINE in behandeling word genomen.

3. de trapleuningen het zelf afgeven op ons adres in Geffen, waar de medewerkers van ons bedrijf u meteen zullen helpen. ( zie contactgegevens onderin op deze pagina )

Zodra de gegevens in ons bezit zijn nemen we contact op. Wij bieden u dan gelijk een zeer nette offerte aan. Indien u dan akkoord gaat bespreken we gelijk het verloop van de order.

Heeft u nog geen gebogen leuning en zou u graag van RVS TRAPLEUNING ONLINE meer informatie willen betreft uw wensen neem dan contact met ons op. ( zie contactgegevens onderin op deze pagina )

Voor het buigen van een trapleuning hanteren wij een prijs van 50 euro per buiging voor lengtes onder de 120 cm. Daarboven hanteert RVS TRAPLEUNING ONLINE een prijs van 75 euro per buiging. Bij het leveren van een hele set gebogen trapleuningen is er korting mogelijk die we dan gelijk met u bespreken.

Heeft u andere vragen over een offerte of het buigen van een RVS trapleuning van RVS TRAPLEUNING ONLINE neemt u contact met ons op en zullen onze medewerkers u snel en vakkundig te woord staan.